De favoriete tarotlegging en visualisatieoefening van coach en tarotlezer Ingrid de Bruijn

De favoriete tarotlegging en visualisatieoefening van coach en tarotlezer Ingrid de Bruijn

Tarot is een kaartspel dat vaak wordt gebruikt voor spirituele doeleinden. Het bestaat uit 78 kaarten die zijn onderverdeeld in de grote arcana en de kleine arcana. De grote arcana bestaat uit 22 kaarten en vertegenwoordigt belangrijke levensgebeurtenissen en archetypische symbolen. De kleine arcana bestaat uit 56 kaarten en is onderverdeeld in vier kleuren: staven, bekers, zwaarden en pentakels. Elke kleur vertegenwoordigt een bepaald aspect van het menselijke leven.

Ingrid de Bruijn is een ervaren coach en tarotlezer die al jarenlang mensen helpt om inzicht te krijgen in hun leven. In dit artikel zal ze haar favoriete tarotlegging en visualisatieoefening delen.

De favoriete tarotlegging van Ingrid de Bruijn

De favoriete tarotlegging van Ingrid de Bruijn is de Keltische Kruislegging. Dit is een van de oudste en meest populaire tarotleggingen die er zijn. Het bestaat uit tien kaarten die in een bepaald patroon worden gelegd om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie.

De eerste kaart staat voor het onderwerp van de legging en geeft aan waar het om gaat. De tweede kaart staat voor de uitdagingen die zich voordoen en de derde kaart staat voor de onderliggende oorzaken van de situatie. De vierde kaart staat voor het verleden en de vijfde kaart staat voor de toekomst. De zesde kaart staat voor de persoon die de legging doet en de zevende kaart staat voor de omgeving waarin hij of zij zich bevindt. De achtste kaart staat voor de invloeden die van buitenaf komen en de negende kaart staat voor de hoop of angst van de persoon. De tiende kaart staat voor de uitkomst van de situatie.

Lees ook:  Samenwonen met je partner? Bespreek deze vijf zaken vóór de verhuizing

Ingrid de Bruijn gebruikt deze legging regelmatig omdat hij heel veel informatie geeft en ze er veel inzicht door krijgt. Het is een legging die geschikt is voor mensen die wat meer diepgang willen en niet bang zijn om naar zichzelf te kijken.

De visualisatieoefening van Ingrid de Bruijn

Ingrid de Bruijn gebruikt ook regelmatig visualisatieoefeningen om mensen te helpen. Een van haar favoriete oefeningen is de visualisatie van een tuin. Dit is een oefening waarbij je jezelf voorstelt dat je in een mooie tuin bent en daar rust en ontspanning vindt.

Stap 1: Zoek een rustige plek waar je niet gestoord kunt worden en ga zitten of liggen.

Stap 2: Sluit je ogen en stel je voor dat je in een mooie tuin bent. Deze tuin kan eruitzien zoals jij wilt. Misschien is het een Japanse tuin met veel water en stenen of juist een tuin vol bloemen en planten.

Stap 3: Neem de tijd om de tuin goed te bekijken. Kijk naar de kleuren, de geuren, de vormen en de texturen.

Stap 4: Ga op zoek naar een plek in de tuin waar je rust en ontspanning vindt. Dit kan een bankje zijn, een hangmat of gewoon een plekje op het gras.

Stap 5: Ga op deze plek zitten of liggen en adem diep in en uit. Voel hoe de rust en ontspanning door je heen stroomt.

Stap 6: Blijf zo lang in de tuin als je wilt en geniet van de rust en ontspanning die je daar vindt.

Lees ook:  Introvert? Ontdek jouw type

Deze oefening kan helpen om stress te verminderen en meer rust en ontspanning te vinden in het dagelijks leven.

FAQs

1. Wat is tarot?
Tarot is een kaartspel dat vaak wordt gebruikt voor spirituele doeleinden.

2. Wat is de Keltische Kruislegging?
De Keltische Kruislegging is een van de oudste en meest populaire tarotleggingen. Het bestaat uit tien kaarten die in een bepaald patroon worden gelegd om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie.

3. Wat is een visualisatieoefening?
Een visualisatieoefening is een oefening waarbij je jezelf voorstelt dat je in een bepaalde situatie bent en daar rust en ontspanning vindt.

4. Wat is de favoriete tarotlegging van Ingrid de Bruijn?
De favoriete tarotlegging van Ingrid de Bruijn is de Keltische Kruislegging.

5. Wat is de favoriete visualisatieoefening van Ingrid de Bruijn?
Een van de favoriete visualisatieoefeningen van Ingrid de Bruijn is de visualisatie van een tuin.

Conclusie

Ingrid de Bruijn is een ervaren coach en tarotlezer die mensen helpt om inzicht te krijgen in hun leven. Haar favoriete tarotlegging is de Keltische Kruislegging en haar favoriete visualisatieoefening is de visualisatie van een tuin. Deze oefeningen kunnen helpen om stress te verminderen en meer rust en ontspanning te vinden in het dagelijks leven. Als je meer wilt weten over tarot en wat het voor jou kan betekenen, neem dan contact op met Ingrid de Bruijn.