De sterrenbeelden in het Engels: dit is hoe je ze vertaalt en uitspreekt

De sterrenbeelden in het Engels: dit is hoe je ze vertaalt en uitspreekt

Als je geïnteresseerd bent in astrologie, dan ben je waarschijnlijk bekend met de twaalf sterrenbeelden. Maar weet je ook hoe je deze sterrenbeelden in het Engels vertaalt en uitspreekt? In dit artikel leer je alles wat je moet weten over de Engelse namen van de sterrenbeelden.

Wat zijn de sterrenbeelden?

De sterrenbeelden zijn twaalf constellaties van sterren aan de hemel die in de astrologie worden gebruikt. Elke constellatie heeft zijn eigen naam en symboliek en wordt geassocieerd met bepaalde persoonlijkheidskenmerken en eigenschappen. De twaalf sterrenbeelden zijn:

1. Ram (Aries)
2. Stier (Taurus)
3. Tweelingen (Gemini)
4. Kreeft (Cancer)
5. Leeuw (Leo)
6. Maagd (Virgo)
7. Weegschaal (Libra)
8. Schorpioen (Scorpio)
9. Boogschutter (Sagittarius)
10. Steenbok (Capricorn)
11. Waterman (Aquarius)
12. Vissen (Pisces)

Hoe vertaal en spreek je de sterrenbeelden uit?

Nu je weet wat de twaalf sterrenbeelden zijn, is het tijd om te leren hoe je ze in het Engels vertaalt en uitspreekt. Hieronder vind je een overzicht van de Engelse namen van de sterrenbeelden en hoe je ze uitspreekt:

1. Ram (Aries) – uitgesproken als ‘air-eez’
2. Stier (Taurus) – uitgesproken als ’taw-rus’
3. Tweelingen (Gemini) – uitgesproken als ‘jem-in-eye’
4. Kreeft (Cancer) – uitgesproken als ‘kan-ser’
5. Leeuw (Leo) – uitgesproken als ‘lee-oh’
6. Maagd (Virgo) – uitgesproken als ‘ver-goh’
7. Weegschaal (Libra) – uitgesproken als ‘lee-bra’
8. Schorpioen (Scorpio) – uitgesproken als ‘skor-pee-oh’
9. Boogschutter (Sagittarius) – uitgesproken als ‘saj-ih-tair-ee-us’
10. Steenbok (Capricorn) – uitgesproken als ‘kap-ri-korn’
11. Waterman (Aquarius) – uitgesproken als ‘uh-kwair-ee-us’
12. Vissen (Pisces) – uitgesproken als ‘pie-seez’

Lees ook:  Vegan Parfum Kopen - Authentiek

Waarom is het belangrijk om de Engelse namen van de sterrenbeelden te kennen?

Als je geïnteresseerd bent in astrologie, dan is het belangrijk om de Engelse namen van de sterrenbeelden te kennen. Dit komt omdat veel astrologische informatie en horoscopen in het Engels zijn geschreven en het daarom handig kan zijn om de Engelse namen te kennen. Bovendien kan het ook helpen om te communiceren met mensen die de Engelse taal spreken en geïnteresseerd zijn in astrologie.

FAQs

1. Wat is het verschil tussen een sterrenbeeld en een horoscoop?
Een sterrenbeeld is een constellatie van sterren aan de hemel die wordt geassocieerd met bepaalde persoonlijkheidskenmerken en eigenschappen. Een horoscoop is een voorspelling van iemands toekomst op basis van de positie van de sterren en planeten op het moment van zijn of haar geboorte.

2. Zijn de eigenschappen van de sterrenbeelden wetenschappelijk bewezen?
Nee, de eigenschappen van de sterrenbeelden zijn niet wetenschappelijk bewezen en worden alleen gebruikt in de astrologie.

3. Welke sterrenbeelden zijn het meest compatibel?
Dit verschilt per persoon en hangt af van de astrologische geboortekaart. Over het algemeen worden bepaalde sterrenbeelden echter als meer compatibel beschouwd dan andere. Ram is bijvoorbeeld vaak compatibel met Leeuw en Boogschutter, terwijl Steenbok vaak compatibel is met Stier en Maagd.

4. Kan ik mijn sterrenbeeld veranderen?
Nee, je sterrenbeeld wordt bepaald door de positie van de zon op het moment van je geboorte en kan niet worden veranderd.

5. Zijn er andere sterrenbeelden dan de twaalf die we kennen?
Ja, er zijn nog veel meer sterrenbeelden dan de twaalf die we kennen. Sommige culturen hebben hun eigen constellaties en symboliek die niet worden gebruikt in de westerse astrologie.

Lees ook:  De krachtigste maan van dit jaar: de volle jachtmaan in Ram

Conclusie

Nu je weet hoe je de Engelse namen van de sterrenbeelden vertaalt en uitspreekt, ben je beter voorbereid om astrologische informatie in het Engels te begrijpen. Of je nu de sterrenbeelden gebruikt om jezelf beter te begrijpen of gewoon geïnteresseerd bent in astrologie, het is altijd handig om te weten hoe je de namen correct uitspreekt en vertaalt. Dus ga eropuit en gebruik je nieuwe kennis om je astrologische vaardigheden te verbeteren!