De top 10 spirituele podcasts van Susan Smit

De top 10 spirituele podcasts van Susan Smit

Susan Smit is een zeer bekende Nederlandse auteur, journalist en programmamaker. Ze heeft verschillende bestsellers geschreven over spiritualiteit, waaronder ‘Wijze vrouwen’ en ‘Gids voor spirituele intelligentie’. Susan is ook bekend vanwege haar podcasts over spiritualiteit en persoonlijke groei. In dit artikel zullen we de top 10 spirituele podcasts van Susan Smit bespreken.

1. De spirituele podcast

De spirituele podcast is een wekelijkse podcast waarin Susan Smit praat met inspirerende gasten over spiritualiteit, bewustzijn en persoonlijke groei. In deze podcast deelt Susan haar eigen inzichten en ervaringen op een openhartige en inspirerende manier.

2. De Tarot podcast

In de Tarot podcast bespreekt Susan Smit de betekenis van de kaarten en hoe we deze kunnen gebruiken om ons leven te verbeteren. Susan legt de kaarten uit op een begrijpelijke en toegankelijke manier en geeft praktische tips voor het interpreteren van de kaarten.

3. De podcast van de ziel

De podcast van de ziel is een wekelijkse podcast waarin Susan Smit praat over de diepere betekenis van het leven. Susan deelt haar eigen ervaringen en inzichten over het vinden van betekenis en zingeving in ons leven.

4. De podcast voor de moderne mysticus

In de podcast voor de moderne mysticus praat Susan Smit met moderne mystici over spiritualiteit en persoonlijke groei. Susan deelt haar eigen ervaringen en inzichten over het vinden van rust en stilte in ons moderne leven.

5. De podcast voor de moderne heks

In de podcast voor de moderne heks praat Susan Smit met moderne heksen over spiritualiteit en magie. Susan deelt haar eigen ervaringen en inzichten over het vinden van verbinding met de natuur en het universum.

Lees ook:  Wat betekent Engelengetal 1414

6. De podcast voor de moderne yogi

In de podcast voor de moderne yogi praat Susan Smit met moderne yogi’s over spiritualiteit en yoga. Susan deelt haar eigen ervaringen en inzichten over het vinden van rust en balans in ons hectische leven.

7. De podcast voor de moderne boeddhist

In de podcast voor de moderne boeddhist praat Susan Smit met moderne boeddhisten over spiritualiteit en meditatie. Susan deelt haar eigen ervaringen en inzichten over het vinden van innerlijke rust en vrede.

8. De podcast voor de moderne sjamaan

In de podcast voor de moderne sjamaan praat Susan Smit met moderne sjamanen over spiritualiteit en sjamanisme. Susan deelt haar eigen ervaringen en inzichten over het vinden van verbinding met de natuur en het universum.

9. De podcast voor de moderne heilige

In de podcast voor de moderne heilige praat Susan Smit met moderne heiligen over spiritualiteit en religie. Susan deelt haar eigen ervaringen en inzichten over het vinden van betekenis en zingeving in ons leven.

10. De podcast voor de moderne mystagoog

In de podcast voor de moderne mystagoog praat Susan Smit met moderne mystagoges over spiritualiteit en persoonlijke groei. Susan deelt haar eigen ervaringen en inzichten over het vinden van betekenis en zingeving in ons leven.

Conclusie

De podcasts van Susan Smit zijn een geweldige manier om meer te leren over spiritualiteit, persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Susan deelt haar eigen ervaringen en inzichten op een openhartige en inspirerende manier, en praat met inspirerende gasten over deze onderwerpen. Of je nu geïnteresseerd bent in tarot, yoga, boeddhisme of sjamanisme, er is een podcast van Susan Smit die bij jou past.

Lees ook:  Lucky you! Korting op je festivalticket

FAQ’s

1. Wat is de spirituele podcast van Susan Smit?

De spirituele podcast is een wekelijkse podcast waarin Susan Smit praat met inspirerende gasten over spiritualiteit, bewustzijn en persoonlijke groei.

2. Wat is de Tarot podcast van Susan Smit?

In de Tarot podcast bespreekt Susan Smit de betekenis van de kaarten en hoe we deze kunnen gebruiken om ons leven te verbeteren.

3. Wat is de podcast van de ziel van Susan Smit?

De podcast van de ziel is een wekelijkse podcast waarin Susan Smit praat over de diepere betekenis van het leven.

4. Wat is de podcast voor de moderne mysticus van Susan Smit?

In de podcast voor de moderne mysticus praat Susan Smit met moderne mystici over spiritualiteit en persoonlijke groei.

5. Wat is de podcast voor de moderne heks van Susan Smit?

In de podcast voor de moderne heks praat Susan Smit met moderne heksen over spiritualiteit en magie.