Guasha Massage Doen? Dit Kun je Verwachten van Chinese Detox

Guasha Massage Doen? Dit Kun je Verwachten van Chinese Detox

Ben je bekend met Guasha massage? Dit is een Chinese detox-methode die geleidelijk aan steeds populairder wordt in Nederland. Het is een eenvoudige en betaalbare manier om je lichaam te ontgiften en je gezondheid te verbeteren. Maar wat houdt Guasha massage precies in? En wat kun je verwachten van deze behandeling? In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen.

Wat is Guasha massage?

Guasha massage is een traditionele Chinese massagetechniek die al meer dan 2000 jaar oud is. Het is een methode waarbij het lichaam gemasseerd wordt met een speciale tool, gemaakt van jade, hoorn of steen. De behandeling is gericht op het stimuleren van de bloed- en energiecirculatie en het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam.

Hoe werkt Guasha massage?

Guasha massage werkt op verschillende manieren om het lichaam te ontgiften. Allereerst stimuleert het de doorbloeding van het lichaam, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Daarnaast activeert het de lymfeklieren, waardoor ook het lymfestelsel gestimuleerd wordt om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Tijdens de behandeling wordt er ook gebruikgemaakt van een speciale olie, die de poriën van de huid opent en de afvalstoffen naar de oppervlakte brengt. De tool die gebruikt wordt om het lichaam te masseren, zorgt ervoor dat de afvalstoffen goed worden afgevoerd.

Wat zijn de voordelen van Guasha massage?

Guasha massage heeft verschillende voordelen voor het lichaam. Allereerst helpt het bij het ontgiften van het lichaam. Door de massage worden afvalstoffen sneller afgevoerd, waardoor het lichaam gezonder en vitaler wordt. Daarnaast kan Guasha massage helpen bij het verminderen van stress en angstgevoelens, omdat het de bloedcirculatie en de energiecirculatie in het lichaam verbetert.

Lees ook:  The Atlas of Beauty

Ook kan Guasha massage helpen bij het verminderen van pijnklachten, zoals hoofdpijn, rugpijn en nekpijn. Door de massage worden de spieren ontspannen en wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de pijnklachten verminderen.

Wat kun je verwachten van een Guasha massage?

Als je een Guasha massage gaat doen, kun je een ontspannen en rustgevende ervaring verwachten. De massage wordt over het algemeen als prettig en niet pijnlijk ervaren. Na de massage voelen veel mensen zich ontspannen, energieker en vitaler.

Het is belangrijk om na de massage voldoende water te drinken, zodat de afvalstoffen goed uit het lichaam kunnen worden afgevoerd. Ook is het aan te raden om na de massage rustig aan te doen, zodat het lichaam zich goed kan herstellen.

FAQs

1. Is Guasha massage geschikt voor iedereen?
Ja, Guasha massage is geschikt voor iedereen. Het is wel belangrijk om aan te geven bij de masseur als je bepaalde medische klachten hebt.

2. Hoe vaak kun je een Guasha massage doen?
Je kunt een Guasha massage zo vaak doen als je wilt. Het is aan te raden om het in het begin rustig op te bouwen en niet te vaak te doen.

3. Hoe lang duurt een Guasha massage?
Een Guasha massage duurt over het algemeen tussen de 30 en 60 minuten.

4. Kan Guasha massage helpen bij het verminderen van cellulitis?
Ja, Guasha massage kan helpen bij het verminderen van cellulitis. Door de massage wordt de doorbloeding van het lichaam gestimuleerd, waardoor de afvalstoffen beter worden afgevoerd.

5. Is Guasha massage pijnlijk?
Nee, Guasha massage wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. De massage wordt over het algemeen als prettig en ontspannend ervaren.

Lees ook:  Wat Betekent Engelengetal 8888

Conclusie

Guasha massage is een eenvoudige en betaalbare manier om je lichaam te ontgiften en je gezondheid te verbeteren. Het is een traditionele Chinese massagetechniek die al meer dan 2000 jaar oud is en steeds populairder wordt in Nederland. Door de massage worden afvalstoffen sneller afgevoerd, waardoor het lichaam gezonder en vitaler wordt. Daarnaast kan Guasha massage helpen bij het verminderen van stress en pijnklachten. Het is een ontspannen en rustgevende ervaring die voor iedereen geschikt is.

Dus heb je last van stress, pijnklachten of wil je gewoon je lichaam ontgiften? Dan is Guasha massage zeker het proberen waard!