Handboek voor mindere dagen, Eveline Helmink | Boeken

Handboek voor mindere dagen, Eveline Helmink | Boeken

Ben je op zoek naar een handboek voor mindere dagen? Dan is Eveline Helmink’s boek misschien wel wat je zoekt. In dit boek deelt ze haar persoonlijke verhaal en geeft ze tips om met moeilijke dagen om te gaan. In dit artikel gaan we dieper in op het boek en geven we je meer informatie over Eveline Helmink’s werk.

Wie is Eveline Helmink?

Eveline Helmink is een bekende naam in de Nederlandse uitgeverswereld. Ze begon haar carrière bij Quote en later bij Women’s Health, waar ze hoofdredacteur was. Momenteel werkt ze als hoofdredacteur bij Happinez, een tijdschrift over spiritualiteit, mindfulness en inspiratie. Helmink is ook auteur van Handboek voor mindere dagen, een boek dat gaat over het omgaan met moeilijke periodes in het leven.

Wat is Handboek voor mindere dagen?

Handboek voor mindere dagen is een boek geschreven door Eveline Helmink. Het boek is gericht op mensen die worstelen met moeilijke periodes in hun leven, zoals ziekte, verlies, stress en angst. Het boek is bedoeld om mensen te helpen hun weg te vinden in deze moeilijke tijden en om hen te laten zien dat ze niet alleen zijn.

Het boek is opgedeeld in drie delen. Het eerste deel gaat over het herkennen van moeilijke periodes en hoe je ermee om kunt gaan. Het tweede deel gaat over de verschillende soorten moeilijke periodes en hoe je daarmee om kunt gaan. Het derde deel gaat over het vinden van balans en het creëren van een gelukkig leven.

Lees ook:  Wat betekent het om te dromen dat je op een spin stapt?

Wat kan je verwachten van het boek?

Handboek voor mindere dagen is een persoonlijk en praktisch boek. Eveline Helmink deelt haar eigen ervaringen en geeft praktische tips over hoe je met moeilijke periodes in het leven om kunt gaan. Het boek is geschreven in een toegankelijke en begrijpelijke taal en bevat veel praktische oefeningen en tips.

Het boek bevat ook interviews met experts op het gebied van mindfulness, meditatie en psychologie. Deze experts geven hun visie op hoe je kunt omgaan met moeilijke periodes in het leven en geven praktische tips en oefeningen.

Voor wie is het boek geschikt?

Handboek voor mindere dagen is geschikt voor iedereen die worstelt met moeilijke periodes in het leven. Of je nu te maken hebt met ziekte, verlies, stress of angst, dit boek kan je helpen om je weg te vinden in deze moeilijke tijden. Het boek is geschreven in een toegankelijke en begrijpelijke taal en bevat veel praktische tips en oefeningen.

FAQs

1. Wat maakt Handboek voor mindere dagen anders dan andere zelfhulpboeken?
Handboek voor mindere dagen is anders dan andere zelfhulpboeken omdat het geschreven is door iemand die zelf moeilijke periodes heeft doorgemaakt. Eveline Helmink deelt haar eigen ervaringen en geeft praktische tips over hoe je met moeilijke periodes in het leven om kunt gaan.

2. Kan ik het boek gebruiken als ik geen ervaring heb met mindfulness of meditatie?
Ja, je kunt het boek gebruiken als je geen ervaring hebt met mindfulness of meditatie. Het boek is geschreven in een toegankelijke en begrijpelijke taal en bevat veel praktische tips en oefeningen.

Lees ook:  Maagd: dit is je maandhoroscoop voor december 2022

3. Hoe lang duurt het om het boek te lezen?
Het boek heeft een totale lengte van 350 pagina’s. Afhankelijk van je leessnelheid kan het dus enkele dagen tot weken duren om het boek te lezen.

4. Kan ik het boek kopen bij mijn lokale boekhandel?
Ja, Handboek voor mindere dagen is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels in Nederland.

5. Is er een e-bookversie van het boek beschikbaar?
Ja, er is een e-bookversie van het boek beschikbaar.

Conclusie

Handboek voor mindere dagen is een persoonlijk en praktisch boek geschreven door Eveline Helmink. Het boek is bedoeld voor mensen die worstelen met moeilijke periodes in het leven en geeft praktische tips en oefeningen om hiermee om te gaan. Het boek is geschreven in een toegankelijke en begrijpelijke taal en bevat veel persoonlijke verhalen en interviews met experts. Of je nu te maken hebt met ziekte, verlies, stress of angst, dit boek kan je helpen om je weg te vinden in deze moeilijke tijden.