Happinez Festival 2019

Happinez Festival 2019: De Ultieme Gids

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke ervaring die je ziel zal voeden? Dan is Happinez Festival 2019 iets voor jou! Dit jaarlijkse festival is een viering van mindfulness, spiritualiteit en bewustzijn en biedt een unieke kans om te verbinden met gelijkgestemde mensen en te leren van de beste sprekers en leraren op deze gebieden.

In deze ultieme gids nemen we je mee door alles wat je moet weten over Happinez Festival 2019. Van de geschiedenis en het concept van het festival tot praktische informatie over tickets, locatie, en accommodatie. We zullen ook de meest opwindende workshops, sprekers en activiteiten bespreken die je niet wilt missen, evenals enkele insider tips om het beste uit je festivalervaring te halen.

Geschiedenis en Concept van Happinez Festival

Happinez Festival werd voor het eerst gelanceerd in 2017 en heeft sindsdien een cultstatus verworven onder liefhebbers van spiritualiteit en mindfulness. Het festival is geïnspireerd op het gelijknamige Happinez tijdschrift en biedt een unieke mix van workshops, lezingen, meditaties, yogalessen, muziek en dans, en nog veel meer.

Het concept van Happinez Festival is om een ruimte te creëren waar mensen kunnen verbinden met hun innerlijke zelf en de wereld om hen heen. Het festival is gericht op het bieden van inspiratie, kennis en praktische tools om een bewuster en vervullender leven te leiden.

Tickets en Locatie

Happinez Festival 2019 vindt plaats van 13 tot 15 september op het prachtige landgoed van de Groene Heuvels in Ewijk, Gelderland. Het landgoed is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Lees ook:  464 Betekenis: Boodschap en Liefde

Er zijn verschillende ticketopties beschikbaar, waaronder dagtickets en weekendtickets. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer exclusieve ervaring, zijn er ook VIP-ticketopties beschikbaar, die toegang bieden tot speciale gebieden en extra voordelen.

Accommodatie

Voor degenen die van ver komen of gewoon willen genieten van een volledige festivalervaring, zijn er verschillende accommodatieopties beschikbaar, waaronder kamperen op het festivalterrein en verblijf in nabijgelegen hotels en B&B’s.

Insider Tip: Als je wilt kamperen op het festivalterrein, zorg er dan voor dat je op tijd arriveert om de beste plekken te bemachtigen.

Workshops en Activiteiten

Een van de grootste attracties van Happinez Festival 2019 zijn de vele workshops en activiteiten die worden aangeboden. Of je nu geïnteresseerd bent in meditatie, yoga, mindfulness, persoonlijke groei, creativiteit, of gewoon wilt genieten van live muziek en dans, er is voor elk wat wils.

Enkele van de meest opwindende workshops en activiteiten om naar uit te kijken zijn onder andere:

– Inspirerende lezingen van enkele van de meest invloedrijke leraren en sprekers op het gebied van mindfulness en spiritualiteit, waaronder Eckhart Tolle, Deepak Chopra, en Mooji.
– Yogalessen en meditatiesessies van enkele van de beste yogadocenten en meditatieleraren ter wereld, inclusief Patrick Beach, Annie Carpenter, en Sharon Salzberg.
– Workshops over persoonlijke groei en creativiteit, zoals “Finding your Life Purpose” en “Art as a Path to Self-Discovery”.
– Live muziek en dansoptredens van enkele van de beste artiesten van over de hele wereld, waaronder Grammy-winnaar Snatam Kaur en de wereldberoemde dansgroep The Human Experience.

FAQs

1. Is Happinez Festival 2019 geschikt voor mensen van alle leeftijden?
Ja, Happinez Festival 2019 is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Er zijn speciale activiteiten en workshops voor kinderen en tieners, evenals voor volwassenen.

Lees ook:  Kaars in Blikje Kopen - Geurproducten en Aroma’s

2. Kan ik eten en drinken kopen op het festivalterrein?
Ja, er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden op het festivalterrein, waar je kunt genieten van heerlijke en gezonde maaltijden en drankjes.

3. Moet ik ervaring hebben met yoga en meditatie om deel te nemen aan de workshops?
Nee, de workshops zijn geschikt voor mensen van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. De leraren en sprekers zijn experts op hun gebied en zullen je begeleiden en ondersteunen, ongeacht je ervaring.

4. Kan ik mijn huisdier meenemen naar Happinez Festival 2019?
Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op het festivalterrein.

5. Wat moet ik meenemen naar Happinez Festival 2019?
Het is aan te raden om comfortabele kleding en schoenen te dragen en om een yoga- of meditatiekussen mee te nemen als je die hebt. Vergeet ook niet om zonnebrandcrème en een hoed of pet mee te nemen als je van plan bent om langere tijd buiten door te brengen.

Conclusie

Happinez Festival 2019 is een unieke kans om te verbinden met gelijkgestemde mensen, te leren van de beste sprekers en leraren op het gebied van mindfulness en spiritualiteit, en te genieten van een onvergetelijke ervaring die je ziel zal voeden. Of je nu een doorgewinterde yogi bent of gewoon op zoek bent naar inspiratie en praktische tools om een bewuster leven te leiden, Happinez Festival 2019 is iets voor jou. Mis het niet!